top of page

Gaspard haalt €1320 op voor nieuwe klimpanelen.

Kinderen en team terecht trots op eindresultaat!

Met de Tekenfund-actie om geld in te zamelen hebben we een prachtig resultaat behaald. Dankzij de geweldige kunstwerken van onze 138 leerlingen wisten we maar liefst €1320,62 bijeen te brengen voor nieuwe klimpanelen op de speelplaats en daar verdienen alle betrokkenen een groot compliment voor.


Even een korte terugblik op de actieperiode:

Anemone (L3): Ik vond het leuk omdat je zelf iets mocht tekenen, met veel kleuren en je jouw fantasie kon gebruiken. Het is vooral leuk omdat het voor nieuwe dingen voor onze school is!
Levi (K3): Ik vond het een leuke actie. Volgend jaar mag ik mijn nieuwe turnzak gebruiken, in het eerste leerjaar!
Juf Monia: Met de actie van Tekenfund merken we telkens weer wat voor talent er in onze klassen schuilt. De kinderen zijn steeds erg enthousiast om een mooie tekening te maken. Via de klaspagina zien we hoe het staat met onze verkoop. Elke dag ook wat spannend om te kijken welke klas het beste verkoopt, een beetje gezonde competitie!

Gaspard de Coligny dankt alle betrokkenen, de kunstenaars en natuurlijk de kopers hartelijk voor hun inzet en bijdragen. We wensen iedereen veel plezier met en gemak van de gekochte producten.

Comments


bottom of page