Our Phone Number: 09 222 65 47 Our Email Address: info@mijnschool.be

L5 stelt zich voor

Claudine Soete avatar
11-10-18 15:30 in L5

L5 stelt zich voor!

Ik word heel blij als ik een voetbalmatch mag spelen.
Ik krijg stress als ik een toets moet maken die ik ben vergeten studeren.
Weet je waar ik echt boos van word? Van pesten!  Nour

Hallo! Ik, ik ben Aiko en wat mij vrolijk maakt? Ik word vrolijk als ik in een attractie zit of als ik bij mijn nichtje ben. Maar soms kan ik wel verdrietig zijn, zoals toen mijn mama ziek was. Toch ben ik liever blij. Wee je wanneer ik echt veel stress had? Toen ik op de dansschool de openingstekst mocht zeggen! Maar van 1 iets krijg ik echt de rillingen en dat is van… spinnen!! Ik wil er niet aan denken . Dus we denken aan iets anders. Over als ik teleurgesteld ben. Dat gebeurt als ik slechte punten heb. Nu denk ik dat jullie een hoop meer weten over mij! Daaaag!

Ik heet Tosca maar dat wisten jullie misschien al! Mijn bijnaam die ik het leukst vind, is Toscito . Waar ik het liefst een snack ga halen, is in de Quik. Ik vind het heerlijk , een cheesburger eten met mijn nichtje. Als ik thuiskom kijk ik meestal of de buren er zijn, want er is geen muur tussen onze tuinen dus… een extra grote tuin! Als ik op reis ga, ga ik liefst met het vliegtuig. Als we met de auto gaan en ik naar het toilet moet zijn die meestal vuil en daar krijg ik de rillingen van! Maar nu weer iets leuks, als ik ooit een dag gratis mocht winkelen dan doe ik dat het liefst in de Flying Tiger. Daar is altijd iets grappigs te vinden. Wat ik niet zo prettig vind,is dat mijn mama en papa soms weg gaan en dat er dan een babysit komt. Ik ben heel gehecht aan mijn ouders! Maar goed, ik hoop dat jullie iets meer over mij weten! Doei xx

Hallo, ik ben Maxime .  Weet je wat mij zo blij maakt? Ik word blij van turnen, maar ik word wel wat zenuwachtig van salto’s. Ik word echt verdrietig als ik  mij pijn heb gedaan. Ik krijg veel stress als mijn broer, zus , mama en papa zich pijn doen.

Hoi ik ben Stan. Ik word blij als ik op reis ga naar warme landen. Maar ik kan ook heel boos worden, bijvoorbeeld als ik niet kan zwemmen door een gebroken vinger. Vrolijk bestaat ook nog en van spelen met vrienden word ik vrolijk. Bang ben ik als er horrorfilms bezig zijn. Als mensen sterven, ben ik verdrietig. Teleurgesteld als er leuke plannen in duigen vallen. Maar verlegen ben ik bijna nooit.
En nu weet je wat meer over mij!

Hallo, ik benEneas. Als ik op reis ga, ben ik blij. Maar als er mij een bij steekt, ben ik boos. Ik vind het niet erg om naar school te gaan, zeker met mijn leuke vrienden. Ik ben zenuwachtig om op een podium te staan. Mandarijnen vind ik super lekker maar kiwi’s minder. Ik ben bang voor slangen. Mijn lievelingsdier is een eend .

Hallo, ik ben Richard. Ik hou van games. Mijn lievelingsspel is Minecraft. Mijn lievelingseten is frietjes en hamburger. Ik word boos als mensen mijn beledigen. Ik word rustig door alleen te zijn. Mijn lievelingskleuren zijn blauw en rood. Ik wil later brandweer man worden.

Hallo, ik ben Florian. Ik word heel blij van fietsen maar natuurlijk niet als ik val want als ik val dan ben ik verdrietig. Mijn lievelingseten is: frietjes, hamburgers, pizza’s en macaroni! Ik wil later elektricien worden. Mijn lievelingsauto’s zijn Mercedes en Ferrari.

Hallo, wereld van vandaag! Ik ben Salih.  Ik ben heel sociaal. Mijn lievelingseten is frietjes, hamburgers, pizza en spaghetti! Ik wil later heel graag ingenieur worden. Ik hou van heel mooie auto’s. Ik word blij van cadeaus van nintendo switsh maar ik ben bang voor slangen, spinnen en leeuwen.

Hoi, ik ben Helen maar mijn vriendinnen noemen mij ook wel eens Helie. Hier word ik blij van; mijn mama die mij kriebelt. Maar natuurlijk word ik ook wel eens boos, als er gepest wordt bijvoorbeeld.
Als ik stress heb, komt het meestal dat iemand mij opjaagt. Wil je weeten wat mijn top 3 lievengs kleuren zijn? Wel hier zijn ze dan 1. Rood 2. Blauw 3. Roze  Dit was een beetje uitleg over mezelf.

Ik ben Naomi en ik ben 10 jaar oud. Weet je wanneer ik echt blij ben? Als ik samen met mama, papa en mijn twee zussen naar de kermis ga. Dan spelen we samen! Ik ben vaak zenuwachtig als ik moet optreden op school. Dan zijn er zoveel mensen in de zaal. Ik ben teleurgesteld als ik niet luister naar mama of papa. Dan zeg ik sorry. Ik ben verlegen als ik nieuw ben op dansles. Ik ben boos als mijn zus mij plaagt. Tot ziens!

Hallo allemaal, ik ben Mona. Ik zal mij eens voorstellen. Stiekem vind ik mijn achternaam een beetje raar. Die achternaam is Britz. Genoeg over mijn naam. Weet je wat mij nu echt bang maakt? Alleen zijn. Raar hè! Alleen ‘s nachts ben ik bang, behalve als ik tv kijk natuurlijk. Ik word super actief als mama zegt dat we te laat zullen zijn op school. Ik word blij van mijn vriendinnen maar verdrietig van gewonde diertjes en van arme mensen in Afrika. Bon, dit is het einde van mijn voorstelling. Daag!

Ik ben Hanna. Ik heb al acht tanden verloren. Soms word ik zenuwachtig als ik moet optreden.
En waar ik bang van ben? Spinnen! Als er mij iemand wakker maakt in de nacht word ik heel boos.
Mijn lievelingskleur is blauw.

Hallo, ik ben Tess. Ik ben 10 jaar. Ik vind het leuk om met kleine kindjes te spelen of om op hen te passen. Mijn lievelingskleuren zijn blauw en roze. Ik word vooral blij als Aiko komt slapen of spelen. En ik vind het niet leuk als mijn broers mij pesten.

 

0 reacties

Close