Inschrijvingsperiode broer/zus en kinderen van personeel 2017

woensdag 30 januari 2019

Voor wie ?
Voor alle kinderen geboren in 2017 die een broer/zus hebben of een kind van personeel zijn in de school waar ze zich willen inschrijven.
Wanneer?
4 – 15 februari 2019.
Wij voorzien verschillende tijdstippen waarop jullie kunnen komen inschrijven zodat iedereen de kans krijgt om jouw kind in te schrijven in deze periode.
Waar ?
Op de school! Maak aub een afspraak. Je hoeft je voor deze voorrangsperiode niet aan te melden via meld -je -aan!
Hoe?
De school noteert ieder ingeschreven kind chronologisch op het registerblad. De ouder ondertekent de leerlingenfiche.

Veel gestelde vragen over de voorrangsperiode
  • Het kind is geboren na 26 november 2017 en kan pas instappen op 01/09/2020, mag die zich ook al inschrijven?
Ja, de inschrijvingen en volgende aanmeldingsperiode geldt voor alle kinderen die geboren zijn in 2017, ook al kunnen ze pas instappen op 01/09/2020.
  • Wat als een rechthebbend kind zich niet inschrijft tijdens de voorrangsperiode ?
Kinderen geboren in 2017 die voorrang hebben als broer/zus of kind van personeel kunnen ook nog aanmelden mét voorrang tijdens de aanmeldperiode. Voorwaarde om de voorrang te krijgen, is dat in het aanmeldingsdossier wordt aangeduid dat er reeds een broer/zus op school is ingeschreven of dat het kindje een ouder als personeelslid heeft in de school. Of het kind een toewijzing krijgt, hangt af van de beschikbare vrije plaatsen.

Voor verdere vragen kan u naar school bellen/mailen of kan u terecht bij de LOP-deskundige regio Gent

Met vriendelijke groet,

Erwin Willems, directie GdC
Els Bertels: LOP-deskundige (Gent BaO)